Documentaire “Just one drop”

De documentaire gaat over de controverse rondom de werking van homeopathie. Bekijk de trailer met diverse mensen aan het woord over hun kennis over en ervaringen met homeopathie.

Bekijk de trailer

Het draaien van de indrukwekkende documentaire ‘Just One Drop’van regisseur Laurel Chiten heeft vijf jaar in beslag genomen. In de film komt het onderzoek aan bod naar de vaak misleidende berichtgeving rondom homeopathie, maar brengt ons ook in Engeland waar de koninklijke familie zweert bij homeopathische middelen.

Daarnaast veel interviews, onder andere met ouders wier autistische zoon zeer veel baat heeft gehad bij een homeopathische behandeling. Op de website is de trailer te bekijken en is het mogelijk een aanvraag te doen voor vertoning van de film in Nederland.

In een later stadium zal de film ook op internet te zien zijn.

www.justonedropfilm.com

You may also like